Ciutat

Mor un motorista en un accident de trànsit a Sabadell

Un motorista ha mort aquest dimarts a la tarda a Sabadell, concretament a l’autopista C-58 al seu pas per la ciutat. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat al punt quilomètric 11 a les 18.37 h.

Per causes que encara s’estan investigant, han topat un turisme i una motocicleta, i a conseqüència de l’accident, el conductor de la motocicleta, un home de 72 anys i veí de Sabadell, ha mort. Tot apunta que la motocicleta ha fet un avançament entre dos cotxes, n’ha fregat un d’ells i ha caigut.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 154 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris
To Top