Esports

El Mataró torna a superar l'Astralpool CN Sabadell (8-10)

Bèstia negra. L'Astralpool Club Natació Sabadell ha vist com el CN Mataró posava punt final a més d'una dècada de domini total i absolut -241 victòries- a la fase regular de la Lliga Premaat en caure per un ajustat 8 a 10. Segona derrota consecutiva davant les de Marina Zablith després d'ensopegar a la final de la Supercopa d'Espanya del passat 28 de setembre a la tanda de penals.

Una acció d'atac sabadellenc en el partit contra el Mataró / D.S.

Aquesta vegada, però, i a diferència del que va succeir fa dos mesos, les maresmenques han dominat de principi a fi el duel. Un inici molt efectiu de les visitants, amb un parcial de 0 a 3 liderat per Anni Espar i Anna Gual, ha estat un petit tast del que es veuria a Can Llong. Les de Marina Zablith, que venien amb més ritme competitiu després d'aconseguir el bitllet per a la segona ronda de la Copa d'Europa, han demostrat, novament, que aquest any tenen un bloc molt equilibrat tàcticament. Maica García i Ruth Ariño, han estat les úniques capaces de superar Lorene Derenty durant els primers vuit minuts d'encontre (2-5). Calia reaccionar abans que fos massa tard. La defensa nedadora feia estralls i l'atac no acabava de rutllar tot i que hi havia aspectes que sí que han funcionat. Per exemple, la defensa de Maica García sobre Anni Espar, un autèntic malson a la Supercopa d'Espanya amb set dianes, que avui només ha pogut fer un gol.

Publicitat

En els següents vuit minuts s'ha vist un altre Club: més agressiu en defensa i més encertat en atac. Les aturades de Laura Ester han permès escurçar la diferència fins al 6 a 7 després d'una primera meitat força irregular. Un miratge. I és que en tercer assalt, novament, l'equip ha pagat molt car la falta d'encert. La línia exterior del Club, avui amb Laura Barzon i Judith Forca no ha acabat de rutllar i l'equip se n'ha ressentit. Vuit minuts on les de David Palma han vist com la Lorene Derenty es convertia en un mur infranquejable impossible de perforar. Mentrestant, les maresmenques aconseguien situar el 6 a 9 amb gols d'Irene González i Brigitta Gaynell.

En el darrer i decisiu període, la malastrugança de cara a porteria només ha fet que anar in crescendo. El penal de Maica García a la fusta i els diversos xuts des de la línia exterior de Barzon i Forca al travesser han neutralitzat qualsevol intent de remuntada (8-10) tot i les dianes de Sílvia Morell, després de 19 minuts sense marcar, i Marina Cordobés. Una derrota que ha de fer créixer a l'equip de cara al final de novembre amb la Supercopa d'Europa i la segona fase de grups de la Copa d'Europa. Això sí, amb Monika Eggens i Grupreet Sohi a l'equip.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top