Esports

Guanyar per no despenjar-se

Els graciencs venen d'una ensopegada a Banyoles / LLUÍS FRANCO

El Gràcia s’ha marcat com a objectiu no fallar en els dos pròxims partits seguits a casa, contra Sant Esteve Sesrovires i Mataró, després de la decepció provocada per la derrota a Banyoles. En aquell partit se li va trobar a faltar més decisió defensiva i encert en les oportunitats, tot i que fins a darrera hora va mantenir l’opció de puntuar.

Aquest dissabte, a les 18 h, rebrà un Sant Esteve sorprenentment situat en zona de descens amb només 2 punts. L’explicació cal trobar-la en la renovació i rejoveniment de l’equip sesrovirenc, aspectes que demanen temps perquè el conjunt maduri i s’adapti a una competició molt exigent. Que sigui l’equip més golejat del grup és una dada prou significativa. De fet, l’aspecte defensiu era sempre un dels seus punts forts. Al cap del nou projecte hi ha Òliver Roy, exentrenador gracienc, que en torna a agafar la direcció tècnica després d’actuar com a segon de Xavi Pascual al FC Barcelona d’Asobal fins a la temporada passada.

Com el de Banyoles, aquest contra el Sant Esteve Sesrovires (15è) es pot considerar partit trampa per al Gràcia (4t) atenent la diferència en la classificació. Una segona ensopegada consecutiva li faria trencar definitivament el bon inici de lliga i perdre el contacte amb la zona alta.

Els verd-i-blancs confien a recuperar les bones sensacions perquè això no passi, però saben que hauran d’encarar l’enfrontament amb decisió i constància, i amb regularitat per poder superar un rival que de mica en mica es va posant a to i que deixa anar un avís amb el 33-34 proper a sorprendre el Granollers.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top