Publicitat
Esports

Hidalgo: "No hem sabut 'matar' el partit i són coses a millorar"

L'alegria arlequinada de l'inici s'ha convertit al final en decepció

Tot i valorar com a positiu el punt, Antonio Hidalgo no podia amagar la seva cara de decepció per les circumstàncies tan favorables del partit. "Queda un regust una mica amarg perquè teníem un 0-2 i després hem gaudit d'ocasions molt clares per sentenciar i 'matar' el partit i no ho hem fet". Aquesta ha estat la seva reflexió inicial. En la seva anàlisi de la primera meitat ha dit que "hem sortit molt bé, però després dels dos gols no hem sabut llegir el 0-2. El partit s'ha convertit en una anada i tornada que no ens convenia. També hem encaixat un gol una mica estrany. Hauríem d'haver parat una mica el joc per tenir el control. Ens ha faltat equilibri".

En canvi, de la segona part ha quedat satisfet en general. "Crec que l'equip ha tingut paciència per fabricar excel·lents ocasions per fer l'1-3 i deixar el partit totalment sentenciat. Era l'objectiu. No ho hem aconseguit i en una acció aïllada ha arribat l'empat. Aquests partits també serveixen per veure coses i intentar millorar. Hem de saber 'matar' els partits quan tens l'ocasió".

Publicitat

De totes maneres, Hidalgo ha tret conclusions positives i veu l'equip en una dinàmica molt positiva. "Malgrat les lesions de llarga durada i baixes d'última hora, com ha estat el cas d'Ángel Martínez, hem donat un bon nivell davant un gran equip i això ens hauria de donar confiança. També ha estat molt important veure la graderia amb 250 seguidors donant suport a l'equip".

Una altra nota negativa ha estat la targeta groga que ha vist Grego. És la cinquena de la temporada i serà baixa la pròxima jornada davant el Gimnàstic a la Creu Alta. El Sabadell, amb el punt sumat a Prada de Moles, manté la distància amb l'Andorra i acaba el dissabte compartint lideratge provisional amb el Lleida Esportiu, però aquesta jornada podria perdre posició de 'play-off' si guanyen tots els rivals directes de la zona alta. Caldrà esperar.

El Sabadell desaprofita una ocasió d’or de guanyar a Andorra (2-2)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top