Ciutat

Ramón García (Cs): “Esperem ser claus en el desbloqueig de la situació en què ens ha volgut encallar Pedro Sánchez”

Ramón García, de Ciutadans, al Pau Vila / D.S.

El tercer suplent de la llista de Ciutadans al Congrés per Barcelona, Ramón García, ha votat aquest matí en el col·legi electoral del Pau Vila. El sabadellenc ha determinat la posició que vol ocupar el seu partit en aquestes eleccions estatals: “Esperem ser claus en el desbloqueig de la situació en què ens ha volgut encallar el senyor Pedro Sánchez, per poder posar Espanya en marxa d’una vegada. Per, en definitiva, fer el que els espanyols i espanyoles volen que fem, tractar els problemes reals del dia a dia”.

Tal com han fet la majoria de candidats als comicis, també ha desitjat “que hi hagi molta participació“. En aquest sentit, però, ha lamentat “el cansament provocat per les quartes eleccions en quatre anys”.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top