Publicitat
Castellar del Vallès

Un apoderat de 69 anys denuncia haver estat agredit per portar un llaç groc a Castellar del Vallès

Un apoderat d’ERC ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra per haver estat agredit, aquesta tarda al col·legi electoral de l’Arxiu Municipal de Castellar del Vallès. La víctima de la presumpta agressió, J.V, de 69 anys, ha explicat al Diari de Sabadell que un elector l’ha escridassat per dur posat un llacet groc, recriminant-li que se l’havia de treure. Aleshores -segons ha declarat l’apoderat- enmig de la discussió ha rebut “una forta bufetada”.

Durant un breu instant, les votacions haurien quedat suspeses. Segons ha relatat J.V, després que la presidenta del col·legi consultés la legislació electoral sobre simbologia política, s’ha tret el llacet groc per obeir la normativa. En aquest moment, l’activitat al vestíbul de l’Arxiu Municipal s’ha reprès i el presumpte agressor també ha votat.

L’apoderat d’ERC agredit ha anat a l’ambulatori de Castellar per rebre un informe mèdic i, posteriorment, ha presentat la denúncia als Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top