Ciutat

Els Saballuts acomiaden la temporada al Barri del Clot

Els Saballuts en l'actuació al Clot / ADRIÀ SIMÓ

El passat diumenge 10 de novembre, els Castellers de Sabadell van acomiadar el segon tram de la temporada a la Festa Major de Sant Martí, al Clot (Barcelona). Ho van fer acompanyats dels Castellers de Barcelona (amfitrions) i els Castellers de Lleida.

La diada que es va celebrar ahir al Clot és un clàssic per als camises verdes. Fa aproximadament 7 anys consecutius que hi assisteixen, i al pas del temps s’ha convertit en una de les actuacions més importants per als sabadellencs.

La colla tenia pendent el 4de9f, i la intenció de portar-lo a la plaça Valentí Almirall, on ja havien assolit diversos castells de 9 en darreres actuacions. Malgrat existia la possibilitat d’acabar la temporada amb aquest castell folrat, la falta de gent i les sensacions als assajos van comportar que la decisió de la colla fos optar per descarregar el 3de8, el cinquè 7de8 de l’any i finalment el 4de8, seguit d’un vano de 5 de comiat.

Resum de la diada de Festa Major del Clot:

  • Castellers de Barcelona: 3de8, 4de8, 2de8, pde6c, 8pde4, pde4balcó

  • Castellers de Sabadell: 3de8, 7de8, 4de8, vde5

  • Castellers de Lleida: 4de7a, 2de7, 4de7, pde5, 2pde4

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top