Publicitat
Esports

El Sabadell vol fer bo el punt d'Andorra guanyant el Nàstic

Néstor Querol celebra el primer gol a Andorra / Ll. Franco

"Hem donat moltes voltes al partit d'Andorra i jo especialment amb l'ocasió errada a la segona part". Són les reflexions de Néstor Querol que reflecteixen el sentiment del vestidor arlequinat després del punt amarg (2-2) de dissabte passat al Principat andorrà. El jugador castellonenc del Sabadell admet que just acabar el partit tenien unes sensacions "molt negatives" per deixar escapar un 0-2 amb superioritat numèrica, però amb el pas dels dies veuen una manera de reconvertir aquell empat agredolç en una lectura positiva: "Serà bo si diumenge guanyem el Nàstic", diu.

Néstor Querol, que ara mateix comparteix el títol de màxim golejador arlequinat amb Óscar Rubio i Edgar, va voler donar valor a la temporada de l'equip. "Tots hauríem signat l'actual posició de l'equip tenint en compte on estàvem fa sis mesos. Hem de valorar el que estem fent i continuar anant pas a pas, sense afegir més pressió. Els resultats a fora de casa ens han donat tranquil·litat i ara ens hem de fer forts a la Creu Alta. Per això necessitem el màxim suport de l'afició. Cada cop ve més gent i volem augmentar les xifres".

Publicitat

El Nàstic arribarà a la Creu Alta en una situació molt delicada i el seu entrenador, Xavi Bartolo, a la picota. De fet, el partit serà un ultimàtum per a ell després de la ratificació d'aquesta setmana. "No sé si això és bo o no, nosaltres només pensem a fer-li mal dins del terreny de joc. El Nàstic travessa una dinàmica negativa, però té molt bons jugadors i un pressupost per lluitar a dalt. Probablement en el mercat d'hivern es reforçarà per intentar estar a la zona alta al final de la temporada". També es produirà el retorn de Pol Ballesteros a la Creu Alta: "És un jugador molt ràpid i en qualsevol moment pot armar un daltabaix", avisa Néstor Querol.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top