Publicitat
Ciutat

Els CDR preveuen bloquejar el sistema ferroviari de Barcelona aquest dissabte

Una protesta dels CDR a Sabadell / LLUÍS FRANCO

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) preveuen bloquejar tot el sistema ferroviari de Barcelona, que tindrà conseqüències en la mobilitat des de Sabadell en línies com l'R4 de Rodalies o l'S2 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). A través de les xarxes socials, han emès una crida per fer un "bloqueig total" a la capital catalana.

Publicitat

La previsió és que l'acció es dugui a terme aquest dissabte a partir de les 11 h en un total de nou estacions de Rodalies: Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge (Renfe), Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top