Ciutat

En portada: 'El carrer de Sant Pere, a punt'

A l'edició d'aquest dijous i divendres destaquem la pròxima inauguració del carrer de Sant Pere, al Centre. La via, que porta en obres des del passat febrer, es reobrirà el 30 de novembre amb activitats durant tot el dia i amb botigues al carrer, coincidint amb la campanya nadalenca.

També reservem un espai destacat a l'entrevista al president del Grup Moventia, Miquel Martí, que aquest 21 de novembre rebrà el premi Tenacitat del Rotary Club Sabadell. En conversa amb el D.S., Martí aposta per l’impuls del riu Ripoll i per aprofitar la proximitat amb Barcelona per rellançar l'economia sabadellenca.

Publicitat

En pàgines interiors, dediquem dues pàgines al sector de les fires, a l'encaix de Fira Sabadell en ell, i a l'omnipresència de la Fira Barcelona a l'àmbit. També parlem dels CDR sabadellencs detinguts el 23-S, als quals el jutge de l'Audiència Nacional ha confirmat la presó preventiva.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top