Publicitat
Ciutat

Samarretes signades del Sabadell i el Barça, un patinet elèctric i un creuer, estrelles de la Panera d’Atendis

La confirmen samarretes signades del Sabadell i el Barça, un patinet elèctric o un creuer, entre altres

Presentació de la panera d'Atendis / ALBERT SEGURA

El Nadal a Sabadell està carregat de tradicions, i una d’elles és, sense cap mena de dubte, la panera solidària d’Atendis, que aquest any arriba a la seva vuitena edició. En aquesta ocasió, prop d’un centenar de comerços d’arreu de la ciutat han aportat productes, que se sortejaran el 27 de desembre.

Concretament, 97 establiments i negocis han fet la seva donació, creant un bodegó que es pot contemplar a l’aparador de la botiga Xeviot de la plaça de l’Àngel. Entre els productes estrella hi figuren samarretes del Centre d’Esports Sabadell i del Barça signades, un patinet elèctric, una bicicleta, un creuer, xecs regal diversos o targetes T-10.

Amb un pressupost de 6 milions d’euros, Atendis compta amb 250 usuaris i 190 treballadors. “L’administració cobreix el 92,53% del pressupost, però la resta l’hem de cobrir amb activitats i iniciatives com la panera”, explica el president de la Fundació Atendis, Josep Maria Suárez. En aquest sentit, apunta que estan pendents que la Generalitat incrementi un 1,2% l’aportació.

Les butlletes per a la panera es poden adquirir en diferents establiments de la ciutat, en què un 29% dels que han aportat producte corresponen a Sabadell Comerç Centre, però també a la pàgina web d’Atendis. Hi ha un total de 7.500 butlletes a la venda, amb les quals es preveu una recaptació de 18.750 euros.

Publicitat
Comentaris
To Top