Publicitat
Ciutat

Cremen tres vehicles en mitja hora a Sabadell

Un total de tres vehicles han cremat en mitja hora a Sabadell. Concretament, els focs es van declarar en dos turismes que eren estacionats a la via pública, afectant parcialment un tercer que era just a tocar.

El primer foc es va produir a les 23.46 h al carrer de Diego de Almagro, a Campoamor, on un foc va cremar totalment un cotxe. Una dotació dels Bombers i dues de la Policia Municipal van haver-se de mobilitzar.

Publicitat

Mitja hora després, a les 00.17 h, a la ronda de Santa Maria, hi va haver un segon foc que va cremar totalment un cotxe i un segon va quedar afectat parcialment. En aquest punt va fer falta la intervenció d'una dotació dels Bombers i tres de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top