Castellar del Vallès

Decidim Castellar obre un concurs per donar el sou que van rebre els seus regidors

Una de les assemblees obertes de Decidim Castellar / CEDIDA

Els sous que van rebre els regidors de Decidim aniran destinats a iniciatives socials vinculades amb el municipi o el seu entorn. Ho faran a través d'un concurs transparent amb la intenció de retornar a Castellar part dels ingressos que el partit polític va obtenir durant els quatre anys que va ser al consistori, del 2015 al 2019.

Es destinaran 20.000 euros a dividir-se entre tants projectes com es consideri –amb un màxim de 15.000 euros per projecte–. L’objectiu d’aquests ajuts és donar suport al desenvolupament d’iniciatives "amb voluntat d’apoderament i transformació social", determina el partit a les bases del concurs. Així doncs, es tindran en compte propostes amb finalitats solidàries, culturals, de sostenibilitat, d'investigació o, per exemple, de justícia social.

A les eleccions municipals del 2015, el partit polític va obtenir quatre regidors. Vuit membres del partit van alternar-se en períodes de dos anys els càrrecs i, durant aquest temps, van fer donació de la totalitat dels diners que percebien de l'Ajuntament. Una decisió que es va prendre a través de l'assemblea Nosaltres Decidim Castellar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top