Publicitat
Oci i cultura

Imma Cabré guanya el Premi de Novel·la de la Festa de les Lletres d'Òmnium del Vallès Oriental

Imma Cabré en el moment de rebre el Premi / CEDIDA

L'escriptora sabadellenca Imma Cabré ha guanyat el XXVIII Premi de Novel·la a la 30a edició de la Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental, que organitza la secció d'Òmnium Cultural d'aquesta comarca. L'acte d'entrega del guardó es va celebrar aquest divendres 29 de novembre al pavelló Parquet de Granollers. Cabré ha guanyat el premi amb l'obra 'Impost de sang', una història d'intriga que té com escenari Sabadell i altres ciutats veïnes com Castellar del Vallès.

Aquest no és el primer premi literari de l'escriptora Imma Cabré. L'any 2013 va guanyar el Premi Gregal de Novel·la Històrica amb 'Els senyors del poder'. El mateix any va obtenir el Premi Helena Jubany de narració curta amb 'Gotes que vessen gots' i el 2016 el prestigiós Premi Ferran Canyameres de narracions curtes amb 'Obsessives i perverses'.

Publicitat

En la mateixa cerimònia, Núria Garcia va rebre l'accèssit per l'obra 'A favor meu'. I Magdalena Paüls el Premi Poesia per l'obra 'L'alè que fa olor de menta'. L'actor Toni Albà va conduir l'acte.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top