Publicitat
Oci i cultura

La Colla de Sabadell també conquereix la Generalitat

El Palau de la Generalitat ha acollit aquesta tarda l’acte institucional de Cloenda de l’Any Colla de Sabadell. El Saló Sant Jordi ha estat l’escenari d’un acte presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra. També hi era present la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga. Des de Sabadell hi ha comparegut l’alcaldessa, Marta Farrés, així com el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, i el comissari de l’Any, Joan Safont. Tampoc no ha faltat Marc Basté, editor del Diari de Sabadell, la capçalera en la qual escrivien Joan Oliver, Francesc Trabal i Armand Obiols.   

El presidet de la Generalitat, Quim Torra, durant l’acte / CEDIDA

El president Torra ha assegurat que “la Colla de Sabadell és com el nostre grup de Bloomsbury”, mentre que l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha citat el pròleg de Carner a L’Any que ve, de Francesc Trabal, amb les paraules: “Els sabadellencs som barcelonins amb perspectiva”.

La vetllada ha estat dinamitzada pels actors sabadellencs Sergi Mateu i Mercè Martínez, els quals han llegit un text sobre l’origen de la Colla (escrit per Joan Oliver), un fragment de Vals (de Francesc Trabal) i l’Oda a Catalunya (d’Armand Obiols). A més, dos solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) –Isabel Moreno, flauta, i Carles Marigó, piano– han interpretat l’Arabesque de Claude Debussy i Entreacte de Jacques Ibert.

Publicitat
Comentaris
To Top