Publicitat
EDITORIAL

El lideratge

Fa mesos –o anys– que es parla a Sabadell de lideratge. Ha perdut la ciutat el seu lideratge al Vallès? Qui ha de liderar Sabadell per fer-lo ressorgir de la situació actual? En aquest moment, de forma espontània, sembla que qui tira del carro és l’esport. Després de vuit anys, el Centre d’Esports Sabadell lidera el grup 3 de Segona B. Sabem que potser aquesta situació és provisional i que la temporada és molt llarga.

Publicitat

Però, clarament, és una posició merescuda per l’esforç i el treball que ha fet el club i la plantilla arlequinada per ser competitius i aspirar a les places de privilegi. En el cas de l’Astralpool CN Sabadell femení, no descobrim res. Un dreamteam del waterpolo que ho ha guanyat tot. Aquest any té el repte de liderar una renovació. I això costa. Però l’ADN de les jugadores de David Palma està impregnat de competitivitat i això és el que fa que portin el nom de la ciutat al màxim nivell europeu. I tornaran a fer-ho després de refer-se com unes campiones d’un mal moment. Està clar que a Sabadell l’esport és una de les potes que subjecten la ciutat. Només cal que la resta d’àmbits –econòmic, polític, social…– es contagiïn d’aquest sabadellenquisme.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top