Ciutat

Entitats i Ajuntament commemoren el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El Saló de Plens de l'Ajuntament ha acollit aquest dimarts, 3 de desembre, l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Hi han participat diferents entitats de la ciutat, que han llegit i entregat un manifest a l'alcaldessa, Marta Farrés.

Representants de les entitats de persones amb discapacitat i l'Ajuntament, aquest dimarts / CEDIDA

Durant la trobada, representants de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, de la Fundació AVAN i d’Ilunion (CIPO) han exposat propostes de millora per a l’administració municipal. També s'ha reflexionat sobre la situació de les persones amb discapacitat en l'àmbit municipal i del canvi de model d'intervenció que s'ha fet en aquest sector i que ha beneficiat tant les administracions com les entitats.

Farrés s'ha compromès a "treballar des de l'administració per al reconeixement del ple dret de ciutadania de tots els ciutadans i ciutadanes i abordar totes les situacions en les quals aquest fet pugui convertir-se en un element de desigualtat". Amb aquesta trobada s'ha tancat el programa 'Som Capaços', amb el qual les entitats de la ciutat i el consistori han commemorat aquesta data amb una vintena d'activitats.

Una vintena d’activitats per commemorar el Dia de les Persones amb Discapacitat

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top