Publicitat
Esports

Pedro Capó: "Ens hem guanyat el respecte dels rivals i ens sentim guanyadors"

El menorquí és un dels capitans i peça clau en l'esquema d'Hidalgo com a central / Lluís Franco

Un dels capitans del Centre d'Esports, el menorquí Pedro Capó, ha reflexionat sobre la profunda metamorfosi de l'equip arlequinat, que ha passat de la cua de la taula a finals de la passada temporada a liderar el grup en solitari en l'actual. Tot en només les 22 jornades dirigides per Antonio Hidalgo. "El que més ha canviat és el pensament del vestidor a l'hora d'afrontar els partits. Hem passat de ser un equip vulnerable que s'enfonsava davant qualsevol contratemps a ser capaços de tot i superar una situació adversa".

El canvi de disposició tàctica de l'Ejea la passada jornada per enfrontar-se al Sabadell demostra, segons Pedro Capó, que "ens hem guanyat el respecte dels rivals. Abans pensaven que era molt factible puntuar a la Creu Alta i ara saben que és un camp difícil. La veritat és que nosaltres ens veiem guanyadors i això és molt important". Sobre el lideratge, el menorquí admet que "ens omple d'orgull i segur que és molt reconfortant per l'afició. Per nosaltres és més anecdòtic, però serveix per donar confiança i seguir creient i creixent". També afegeix que "en aquest moment no hi ha ningú millor que nosaltres si no baixem l'actual intensitat".

Publicitat

El pròxim repte és dels grossos: guanyar per primera vegada el Cornellà. Encara que sembli estrany, el Sabadell mai ho ha aconseguit, ni a la Creu Alta ni al Municipal del Baix Llobregat, on només ha esgarrapat un parell d'empats. "Sabem que és un dels camps complicats de la categoria. Ells s'hi troben molt còmodes i sumen victòries davant rivals importants. Pot ser un partit semblant al de l'Ebro, on caldrà treballar moltíssim".

Acostumat a ser un jugador polivalent en les dues anteriors temporades -va actuar en quasi totes les posicions possibles excepte de porter-, ara ha trobat una estabilitat en l'esquema d'Hidalgo. "Ha canviat el meu rol i ja no sóc el nano per tot. Amb aquest sistema m'he consolidat com a central dretà en la línia de 3. Em sento bé i sempre disposat a millorar. La veritat és que tenim una plantilla amb molts recursos i això és molt important per lluitar a dalt".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top