Publicitat
Ciutat

Creu Roja repartirà aquest Nadal joguines a 1.900 infants en situació de vulnerabilitat

Joguines a la seu de la Creu Roja Sabadell / ALBERT SEGURA

Creu Roja s’encarregarà d’intentar que cap nen es quedi sense joguines aquestes festes. Un any més, la iniciativa de l’organització permetrà que un total de 1.930 nens i nenes vallesans tinguin un lot per Nadal o Reis, amb una important novetat: els pares podran triar quina joguina s’adequa més als gustos dels petits.

En total, 1.100 nens de Sabadell, 100 de Sant Quirze del Vallès i 227 de Barberà del Vallès rebran joguines, una iniciativa que aquest cop s’amplia a Badia del Vallès, on s’hi sumaran uns 503 infants. “Preveiem repartir unes 5.790 joguines a nens de 0 a 14 anys”, explica Montse Font, presidenta de Creu Roja Sabadell.

Com a novetat, la seu de Sabadell ha obert una petita botiga, una prova pilot que si funciona, i de moment la resposta és molt positiva, s’ampliarà a la resta de municipis als quals es dona cobertura. Es tracta d’un espai on els usuaris poden accedir i escollir la joguina que més s’adapta als seus fills. “Han d’agafar una de les principals, i després dues de complementàries, de manera que s’enduen un lot de tres”, explica Font.

Joguines a la seu de la Creu Roja Sabadell / ALBERT SEGURA

La seu també ha acollit un taller sobre joguines educatives on hi ha participat el 70% dels usuaris, i que ha servit per implicar les famílies.

Com ajudar?

Per posar-hi el granet de sorra, tot ciutadà por ajudar, però no amb diners, donat que la part econòmica ja queda coberta amb la participació d’entitats i empreses com l’Obra Social La Caixa, que dona 7.000 euros, i la col·laboració d’Educa Borràs, proveïdor de la campanya.

És per aquest motiu que demanen que qui pugui dugui joguines noves, amb el criteri, a més, que siguin no bèl·liques i no sexistes.

Publicitat
Comentaris
To Top