Esports

L’infortuni castiga el CN Sabadell davant el Cerdanyola (2-3)

Aleix Besalduch, en una acció davant els cedanyolencs / LL. FRANCO

Fins a cinc rematades al pal. El Club Natació Sabadell va encadenar, ahir divendres, la segona derrota consecutiva en caure per 2 a 3 davant el Cerdanyola en un partit marcat per la falta d’encert dels jugadors de Borja Burgos.

I això que els nedadors, exceptuant els primers compassos del partit on la pressió dels visitants va dificultar el joc del Club, van ser els dominadors tant en el ritme com en ocasions. Abans de l’equador, Ferran i Marc Elias haurien pogut situar el 2 a 0 però les seves rematades van topar amb el pal -ahir, el sisè jugador del Cerdanyola-, i amb el rebuig de la defensa rival quan ja es cantava el gol. Dues ocasions que resumirien a la perfecció una primera meitat on només va faltar el més important.  Mentrestant, en defensa, l’equip es mostrava molt sòlid tot i tenir a Gordillo i Toti, dos jugadors de molt talent. Abans d’arribar al descans, Xato i Castro van tenir la mateixa sort que els seus companys: la defensa evita el gol sobre la mateixa línia i la rematada s’encasta a la fusta.

A la represa, la tònica va ser la mateixa: el Club amb el domini en el joc buscava el primer i el Cerdanyola, a la contra, també. Dos estils de joc que, de moment, no tenien vencedor. En el minut 28, però, una recuperació a camp contrari de Besalduch serviria perquè Pau Recasens, al segon pal, obrís la llauna. El més complicat s’havia fet però l’expulsió de Ferran Ruiz ho va complicar tot: la inferioritat numèrica va donar ales als visitants per empatar l’encontre i creure en la victòria. I així va ser.

Publicitat

Mentre el Club continuava negat de cara a porteria -Eric va enviar un xut al travesser-, els cerdanyolencs aprofitaven dues badades defensives, pràcticament consecutives, per castigar als sabadellencs. Pau, en els darrers compassos, i Castro a l’últim segon, van tenir l’empat a tocar, però la seva rematada va acabar al travesser.

L’Escola Pia visita el líder

Aquest dissabte al vespre (20 h), l’Escola Pia afrontarà la difícil sortida a la pista de l’Aliança Mataró, líder destacat del grup 3 de la Segona Divisió B amb 33 dels 36 punts possibles. Els de Can Colapi, però, arriben a la cita en el millor moment de la temporada, almenys, pel que fa a resultats; amb dues victòries davant Sala 5 Martorell i CN Sabadell, els jugadors de Pedro Donoso tenen l’oportunitat d’encadenar, per primera vegada, tres victòries consecutives. Al seu davant, però, hi haurà un equip fet a mida per assolir l’ascens amb jugadors molt desequilibrants com Miquel Soler, Rafa Berlanga o Pol Tolrà. En qualsevol cas, si els tres punts tornen cap a Sabadell, l’Escola Pia se situaria amb 21 a punts -empatat amb CN Sabadell- a tocar de les places de playoff d’ascens.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top