Publicitat
MARC BASTÉ ALUJAS

Celebrem un any intens

En tres setmanes acaba el primer any complert de la nova etapa del Diari de Sabadell, coincidint amb el final del centenari de la Colla de Sabadell, que tant va aportar a la capçalera en la seva etapa prèvia a la Guerra Civil. Ha estat un any d’una intensitat informativa fora del comú –amb 3 processos electorals, incloent-hi el local– que s’afegia a la intensitat inherent d’arrencar i fer volar un projecte periodístic de l’ambició del (nou) Diari.

Si l’any 2018 el repte era la supervivència i el rellançament d’una marca informativa amb tota la dignitat que mereix la nostra ciutat, l’objectiu d’aquest any era assolir la sostenibilitat financera, consolidar l’equip i el producte, i fer els primers passos cap al model editorial i de negoci que ens ha de garantir la viabilitat futura.

Arribat aquest moment, puc afirmar sense falsa modèstia que hem aconseguit tots els objectius. El Diari de Sabadell tanca l’any amb els comptes equilibrats i el negoci sostenible, i un extraordinari equip de més de 20 professionals més sòlid, més creatiu i millor enfocat que mai des de l’inici d’aquesta etapa, que genera cada cop més punts de contacte i una relació més intensa i profunda amb els sabadellencs, que són la nostra raó de ser. Durant aquest any, el Diari de Sabadell s’ha ressituat com el referent informatiu indiscutible a la ciutat i part del Vallès. Des del diari en paper, amb 27.600 lectors cada edició (enquesta d’Infortecnica per ACPC, set-des ‘18); des del web www.diaridesabadell.com, auditat per OJD, que el mes d’octubre va tenir més de 123.000 usuaris únics (entre 5.000 i 14.000 diaris), rècord històric de visites d’un web de notícies de Sabadell; des del Bon Dia, Sabadell, la newsletter conversacional que no para de créixer mantenint el 50% de rati diari d’obertura; o des de Paper de Ceba, la revista on el talent local dibuixa la ciutat per a petits i grans.

Avui dissabte celebrem el tancament d’un bon any amb tot l’equip al bell mig de Collserola, a la masia-celler Can Calopa de Dalt, gestionada per la cooperativa L’Olivera, que presideix la sabadellenca Maria Dolors Llonch, on vinifiquen l’Arraona, el vi del Parc Agrari de Sabadell amb la supervisió de Clara Griera, sabadellenca i enòloga de la cooperativa. Des d’allà, acompanyats de dos bons amics, grans periodistes i consultors, Ismael Nafría i Toni Piqué, reflexionarem sobre estratègia editorial, sobre el model de negoci de la premsa local, i sobre noves i millors maneres de fer cada dia un periodisme més imprescindible per als sabadellencs. I també tastarem els magnífics vins de L’Olivera, i brindarem perquè els reptes de l’any que ve siguin tan estimulants com els d’enguany. Gràcies a tots, subscriptors, lectors, amics i professionals del Diari!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top