ESPORTS

El doble repte del Sabadell en el Municipal de Cornellà

Els jugadors arlequinats volen mantenir el somriure a Cornellà / Lluís Franco

Primera defensa del lideratge. El Sabadell juga aquest dissabte (20 h) al Municipal de Cornellà, en el seu últim desplaçament de l’any 2019, amb l’objectiu de mantenir la primera posició que va aconseguir la jornada anterior. Per això haurà de trencar una de les pitjors estadístiques de la categoria. En vuit enfrontaments de lliga, no ha estat mai capaç de guanyar al conjunt del Baix Llobregat. Un doble desafiament pels homes d’Antonio Hidalgo que, un cop més, tindran el suport de la seva afició. Més d’un centenar de seguidors han comprat entrades anticipades malgrat l’intempestiu horari.

La posició de privilegi del conjunt arlequinat ha desfermat la il·lusió i fins i tot l’eufòria en l’entorn, però Hidalgo vol tocar de peus a terra. “Si som líder amb 29 punts, és perquè haurem fet les coses bé, però també sabem que això no és res si no mantenim el nivell de treball i màxima exigència. Hem de ser valents i apostar per la nostra idea. L’objectiu és minimitzar les seves fortaleses i intentar imposar-nos amb la pilota”, subratlla. Manté que la seva única fórmula: “no puc pensar en res més que no sigui Cornellà, Cornellà i Cornellà. Només em plantejo el partit a partit i sortir a guanyar el següent”. L’única novetat en la convocatòria és el retorn d’Aarón Rey després de complir sanció en lloc del juvenil David Astals.

El tècnic de Canovelles també assegura que es trobaran un rival “molt difícil que ara travessa el seu millor moment de la temporada. Té jugadors determinants i un entrenador que ens coneix bé”. En efecte, el tècnic del Cornellà és l’exarlequinat Guillermo Fernández Romo que, a més, es va enfrontar al Sabadell -i molts dels actuals jugadors- la temporada anterior quan dirigia l’Ejea. A les seves files també hi milita el sabadellenc i exarlequinat Eloy Gila, golejador en l’últim antecedent (1-1). És un dels dos empats que ha esgarrapat el Sabadell del Municipal de Cornellà. En les altres dues visites va perdre encaixant tres gols (3-2 i 3-0).

El Sabadell obrirà aquesta 16a jornada que diumenge viurà un duel directe entre el Castelló, segon classificat, i l’Andorra, quart. Segons els resultats, el conjunt d’Hidalgo podria afrontar com a líder els dos partits consecutius a la Creu Alta, davant el Prat i el Lleida Esportiu, que tancaran el 2019.

Comentaris
To Top