Oci i cultura

Diego Paqué ofereix el millor del seu repertori a l’Espai Àgora per la Marató de TV3

La gesticulació forma part del que vol trasmetre al públic / LLUÍS FRANCO

El cantautor Diego Paqué va actuar dimarts a la nit a l’Espai Àgora. L’artista va oferir un recital de temes molt intimistes amb un gran domini de la guitarra i del cant amb arrels andaluses. En aquest recital de cançons i sons sorgits de la guitarra clàssica, que va agradar i molt al públic assistent, Paqué va anar desgranant cant rere cant, mentre interactuaramb el públic amb un sentit molt agut de l’humor que va fer les delícies dels assistents.

Diego Paquíe, és un artista singular que té una visió de l’art que demostra en cada un dels projectes que hi ha dut a terme. Especialment a través de l’Associació Latiovisual Cultura que va fundar amb la seva germana Leonor, fa 4 anys. Amb ella han liderat diverses escenificacions i han musicat obres de teatre i documentals.

Diego Paqué, ha tret al mercat 4 treballs discogràfics i actualment toca amb el grup Guingueta que interpreten cançons de taverna i música d’arrel popular. Aquest cantautor, nascut a Bilbao l’any 1975 però criat a Andalusia, va arribar a Barcelona el 2015 on viu actualment.

El concert formava part dels molts d’actes que es fan a favor de la Marató de TV3. Una cinquantena de persones van emplenar aquest espai cultural sabadellenc i la recaptació va ser de gairebé 600 euros.

Comentaris
To Top