SANT CUGAT

Revocades les mesures cautelars imposades al jove santcugatenc detingut el 18-O

Moment de la detenció del menor d'edat santcugatenc a Via Laietana / TV3

L’Audiència Provincial de Barcelona ha revocat les mesures imposades contra el jove santcugatenc detingut durant la manifestació a Via Laietana del 18 d’octubre, acusat de desordres públics i atemptat contra l'autoritat. Ho ha anunciat Alerta Solidària a les xarxes socials, l’organització que ofereix suport legal i jurídic al menor d’edat.

Les mesures consistien en la llibertat vigilada i l'ordre d'allunyament a més de 200 metres de la Jefatura de la Policia Nacional.

Alerta Solidària ja va interposar una querella a vuit dels policies que van participar en la detenció. Per un delicte contra les garanties constitucionals, un de lesions lleus, un contra la integritat moral i un de tortures.

Alerta Solidària es querella contra 8 policies per maltractaments a un detingut de Sant Cugat el 18-O

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top