Publicitat
Oci i cultura

‘Design market’ i ‘street food’ avui a la fira de Nadal de l’ESDi

Els estands de la fira del disseny obriran a les 13 h / Ó. ESPINOSA

L’Escola Superior de Disseny (ESDi) celebra avui Lachapa., un petit festival que té el disseny com a principal protagonista. I que servirà, a més, per arrencar els actes de celebració del seu 30è aniversari. 

Els actes a la seu d’ESDi (ubicada al carrer de Marquès de Comillas) comencen a les 13 h amb l’obertura del design market, un mercat de disseny de proximitat i sostenible, que pretén mostrar el talent local i fomentar un consum nadalenc responsable. I de pas, oferir suggeriments de regal per a aquest Nadal. 

En paral·lel, L’Immoral hi aparcarà el seu carro, oferint servei d’street food amb tacos i nachos, mentre que Nómada oferirà la seva cervesa artesanal.   

A la tarda, un taller infantil amb Woodada Kids (17.30 h), que organitzen trobades nòmades de creació gràfica per als més petits. Per a Lachapa. han preparat el taller de postals Dime lo que soy, on els nens intervindran amb retolador postals prèviament serigrafiades amb formes de colors, fent els seus propis dissenys. Així, podran felicitar el Nadal amb les seves creacions. El plat fort arribarà a les 18 h amb les conferències de disseny audiovisual i creació de contingut per a plataformes digitals.

70.000 seguidors

L’analista de tendències Alba Riera modera les conferències de Tomi Picasso (qui té més de 70.000 seguidors al seu perfil d’Instagram) i de Neosoda (creador d’un filtre d’Instagram de repercussió massiva). Tots dos  donaran pistes i consells sobre creativitat a les xarxes socials i el procés de creació dels face filters.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top