Publicitat
Esports

El Sabadell, sense cap mena de confiança davant el cuer Prat

Adri Cuevas i Néstor, amb 4 targetes, hauran d'anar amb compte si volen jugar contra el Lleida / Ll. Franco

Final d’any a la Creu Alta. El Sabadell afronta els seus dos últims partits del 2019 (Lleida i Prat) a casa amb l’objectiu de fer el ‘6 de 6’ i assegurar-se així la posició de ‘play-off’ a les festes de Nadal. Però el tècnic Antonio Hidalgo només vol centrar-se en el duel d’aquest diumenge (17 hores) davant el Prat, que arriba com a un cuer enganyós, sobretot pels seus números com a visitant. Dels seus 11 punts, 10 els ha sumat a domicili, una dada que el tècnic arlequinat ha volgut subratllar: “Això significa que a domicili és un equip molt competitiu”.

El conjunt pota blava ha esgarrapat dues victòries (a Paterna, 1-2 i Badalona, 0-1) i quatre empats, alguns meritoris al Johan Cruyff davant el Barça B i Olot. A casa, en canvi, només ha fet un punt. Exerceix de Dr. Jekyll i Mr. Hyde. “Jo li tinc molt de respecte i serà un partit molt difícil. A Segona B hi ha molta igualtat i les diferències al camp no són les que pot dir la classificació”, insisteix Hidalgo. El tècnic, renovat aquesta setmana per dues temporades, assegura que “res ha canviat, potser la tranquil·litat en l’àmbit contractual. El club ha dipositat la seva confiança i vol dir que et valora pel treball fet, però a partir d’ara no serveix de res i cal seguir treballant amb la mateixa màxima exigència”.

Publicitat

Manuel Lanzarote és la principal baixa per sanció. Li va caure un partit i estarà disponible la setmana següent davant el Lleida. La seva plaça queda oberta amb dues candidatures: Aarón Rey i Xavi Boniquet. El jove migcampista gallec ha ocupat aquesta demarcació en diversos partits aquesta temporada mentre Boniquet també ha ofert unes bones prestacions. La novetat en la convocatòria és el basc Jurgi Oteo, qui suma dues setmanes entrenant amb normalitat i ha deixat enrere la seva lesió al genoll que l’ha deixat inèdit fins ara. El partit serà dirigit pel col·legiat del Comitè aragonès Alonso de Ena Wolf, sense cap antecedent amb el Sabadell.

Únic antecedent i l’ombra de l’any passat

Només una vegada s’han enfrontat a Segona B i el conjunt arlequinat es va imposar per 3-1 en un partit recordat per l’impressionant gol de Gai Assulin. L’israelià va recórrer més de mig camp amb la pilota controlada, superant rivals, per col·locar la pilota a l’escaire. D’altra banda, el Sabadell no vol repetir l’experiència de la passada temporada en l’època nadalenca. L’equip va arribar en el seu millor moment, després del 0-1 a Castelló, a només 3 punts del ‘play-off’. De fet, en tenia només 4 menys que l’actual. Però una derrota davant l’Alcoià (0-1) va significar l’inici d’una crisi imparable que provocaria la destitució de Toni Seligrat -agreujat pels incidents amb aficionats- i una ratxa nefasta que quasi acaba amb el descens a Tercera Divisió. Ara les sensacions són molt diferents i el conjunt d’Antonio Hidalgo se sent fort i podria coronar un 2019 amb 35 punts, una puntuació clarament de ‘play-off’.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top