Oci i cultura

Comencen les cantades de corals al vestíbul del Teatre Principal

La primera cantada de corals del Nadal d’enguany es farà aquest dimarts 17 de desembre, a les 18 h. Per primer cop, aquestes cantades es faran al vestíbul del Teatre Principal. Iniciaran el cicle la Coral Set de Sol, la Coral La Carena i la Coral Amics de l’Acordió.

Fins ara, aquest cicle de cantades de corals s’havia emplaçat a la Casa Duran, i enguany s’ha apostat per un canvi d’ubicació situant-les al vestíbul del teatre del carrer de Sant Pau.

El proper recital serà el dia 19 de desembre amb la Coral Turó de Sant Pau, la Coral Cants al Vent, la Coral Cantaires de Can Feu i la Coral la Industrial. I la darrera de les cantades serà el dia 27 de desembre i anirà a càrrec de la Coral Ressò, la Coral Notes i la Coral Violes. Els concerts són oberts a la ciutadania, gratuïts, i tots ells s’iniciaran a les 18 h.

Comentaris
To Top