Publicitat
Ciutat

Els mercats compten des d’aquest dilluns amb espectacles d’animació de Nadal

El Mercat Central, un dia de sol / ÓSCAR ESPINOSA

Els mercats municipals han impulsat una campanya de dinamització comercial als voltants dels equipaments coincidint amb els encants setmanals a partir d’aquest dilluns 16 de desembre. L’activitat consistirà en espectacles itinerants d’actors i actrius que interactuaran amb les persones usuàries.

Els espectacles van a càrrec de les companyies Tricicle Màgic, que oferirà màgia ambulant, i Mabsutins, un grup de clowns que animaran els mercats de marxants. En horari d’11 a 13 h, el calendari de les animacions al voltant dels mercats serà el següent:

– Dilluns 16 i 21, Mercat Central
– Dimarts, 17 i 24, Mercat de la Creu Alta
– Dijous 19 i 2 de gener, Mercat de Campoamor
– Dissabte 21 i 28, Mercat dels Merinals

D’altra banda, les parades també tindran (igual que a altres botigues de la ciutat, i per mitjà de les associacions de comerciants) un model de cartes per als Reis d’Orient.

Activitats familiars

Per un altre costat, des de principis de mes, als mercats dels Merinals i de Torre-romeu es duen a terme un seguit d’activitats familiars, que es perllongaran fins a final de mes. Es tracta d’activitats de treballs manuals per fer ornaments nadalencs, tallers de contes o d’elaboració de canapès de Nadal, entre d’altres.

A més, al Mercat dels Merinals funciona des del 29 de novembre un nou servei d’àrea de joc infantil, un espai amb monitores obert els divendres de 17.30 h a 19.30 h, on els infants a partir de 3 anys poden fer activitats de lleure mentre els seus familiars fan les compres al mercat.

Publicitat
Comentaris
To Top