Ciutat

Galeria: El nostre Nadal, així viviu la preparació de les festes

Aquest Nadal, el Diari de Sabadell sorteja entre els seus lectors una fantàstica panera amb productes gourmand típics per aquesta època i idonis per compartir-los amb familiars i amics. El lot, gentilesa de l’establiment Cafestes Gourmet, està valorat en 135 euros.

Es tracta d’una desena de productes dolços que poden complementar la sobretaula dels àpats nadalencs, amb bombons de praliné de la casa Trifulot, un panettone milanès o una selecció de 30 tès, tot regat amb un Moscato d’Asti o un cava rosat de la bodega Parés Baltà. La cistella es completa amb un petit lot de carquinyolis artesans d’ametlla d’Horta i una capsa d’ametlles fines garrapinyades Moscovitas d’Astúries.

Per participar-hi, cal que ens envieu una foto on ens mostreu com celebreu el Nadal,amb la intenció que compartiu amb la resta dels lectors com prepareu les festes, ja sigui decorant la casa, fent el pessebre o muntant l’arbre, trobant-vos amb familiars, amics, entitats, etc.

Cada participant pot enviar una fotografia, i l’ha de fer arribar a la redacció del Diari a través de les xarxes socials, ja sigui a TwitterFacebookInstagramWhatsApp (682 146 542) o per correu electrònic a [email protected]. En tots els casos cal indicar-nos el nom i cognom d’un participant. Totes les fotos les publicarem en aquesta galeria:

Comentaris
To Top