Ciutat

FGC adapta els seus horaris per Nadal amb servei continuat per Cap d’Any

Un tren dels FGC a l'estació de la Creu Alta / ÓSCAR ESPINOSA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris, donada la demanda associada durant les festes de Nadal. Entre el dimarts 24 de desembre i el dimarts 7 de gener del 2020, els horaris dels trens d’FGC s’ajustaran a les característiques especials d’aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, el dimarts 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23 h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02 h, mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00 h.

Servei ininterromput la nit de Cap d’Any

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i per als trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Comentaris
To Top