Ciutat

Acaba la pacificació de l’entorn de l’escola Enric Casassas

Les obres han permès pacificar l'entorn de l'escola Enric Casassas / AJUNTAMENT DE SABADELL

Les obres al carrer Llobet i les Paus han acabat, donant pas a una transformació del carrer a plataforma única, deixant al mateix nivell tota la secció del carrer. A més de millorar-ne l’accessibilitat i la mobilitat, l’actuació també permetrà pacificar el trànsit a l’entorn de l’escola Enric Casassas, ja que a partir d’ara només hi poden circular vehicles d’emergències, de serveis de manteniment i veïns.

Els trams en què s’ha actuat són al carrer de Llobet entre els carrers de la Salut i de les Paus, i al carrer de les Paus entre els carrers de Llobet i de la Font Nova.

Les obres es van adjudicar el passat mes d’abril per un import de per 198.331,55 euros i el disseny ha tingut en compte la integració dels embornals en el paviment, la millora de les xarxes de serveis de clavegueram i d’aigua i la renovació dels llums amb làmpades de LED.

Comentaris
To Top