Publicitat
Oci i cultura

Guitarres i acords per superar la depressió postvacacional

El músic sabadellenc Pol Cruells / CEDIDA

L’imaginari popular té per aquests primers dies de l’any una certa animadversió. Passats els dies de Nadal, gastats els diners, amb la panxa plena i el cor calent, arriba el gener. 

Però aquells que no vulguin començar un règim ni perdre el ritme estan de sort. Diferents escenaris de Sabadell acullen els concerts de Miquel Gomà, Sandra Bautista i Pol Cruells.

Teatre del Sol

El primer és aquest divendres, a la sala Biblioteca del Teatre del Sol, de la mà de Miquel Gomà. Presenta El món del revés, que és el seu primer treball en solitari. Les entrades ja s’han esgotat, fet pel qual ha anunciat una nova data: el 15 de febrer a la Cava Urpí (en aquest cas en format elèctric).

Can Gambús

El segon concert ve de la mà de Pol Cruells, qui animarà els vermuts del bar i restaurant La Capella de Can Gambús, aquest diumenge al migdia (12.30 h). Si es mantenen els dies assolellats d’aquest inici de setmana, pot ser una opció agradable per combinar-ho amb una passejada pel mateix parc.   

Sandra Bautista / CEDIDA

Finalment, el mateix diumenge a les 20 h, té lloc l’espectacle de Sandra Bautista, guanyadora del Sona 9 el 2018. La solista va estrenar el nou disc Trapezista el passat mes de setembre i el presentarà en directe a la Sala Morrosko. 

Publicitat
Comentaris
To Top