ESPORTS

Un somni a l’Aràbia Saudita

Els dos participants a bord del Jeep Wrangler JL Rubicon / DAKAR

El Grup Vallescar ha estat un dels artífexs perquè la parella amb residència a Bellaterra, Jordi Queraltó i Petra Zemánková (Krestex Team) puguin fer realitat el seu somni: travessar la línia de meta en el Dakar, el raid més exigent del món que per primera vegada transcorre per terres de l’Aràbia Saudita. És un escenari desconegut que posarà a prova l’habilitat d’aquests dos aventurers: el Jordi des del volant, i la Petra des del copilot amb la navegació i la seva orientació.

Un cotxe de 270 CV

Queraltó, que va competir en diversos ral·lis d’Espanya arribant a prendre part del WRC Rally Catalunya, afronta el Dakar a bord d’un Jeep Wrangler JL Rubicon, un cotxe amb 270 CV que ofereix unes prestacions a l’alçada d’un buggy. Una “joguina” que abans d’aterrar a l’Aràbia Saudita ja va oferir un bon rendiment en el Morocco Desert Challenge; el banc de proves per poder aconseguir el somni d’aquesta parella d’aventurers. Després de les primeres quatre etapes, J. Queraltó i P. Zemánková continuen amb pas ferm camí de Qiddiya.

Comentaris
To Top