Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Brutal robatori de mòbils en una botiga de la Rambla de Sabadell

Dues persones a cara descoberta van robar el passat dissabte 13 telèfons mòbils d'una botiga Vodafone de la Rambla de Sabadell. Així ho ha difós el portal de notícies Nius, on il·lustra amb imatges els fets, que van passar, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra al Diari de Sabadell, dissabte passat, 11 de gener, a les 10.00 h, minuts després que obrís la botiga.

En el vídeo es pot veure el moment en què dues persones accedeixen a la botiga a cara descoberta i comencen a arrencar de manera violenta els terminals enganxats amb cordes de seguretat. Es tracta dels telèfons a què els clients hi tenen accés per provar-los.

Acte seguit, i després d'arrencar-ne una desena, surten de la botiga, amb els telèfons a les butxaques i de manera calmada, Rambla amunt. Els Mossos d'Esquadra ja investiguen els fets.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top