Ciutat

L’Ajuntament obre convocatòria per a les subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament

La dotació màxima de l’ajut és de 210.000 euros

La façana de l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu / D.S.

La convocatòria de l’Ajuntament de Sabadell per a les subvencions destinades a projectes de cooperació al desenvolupament per a l’any 2020 ja està oberta. La dotació màxima de l’ajut és de 210.000 euros, i el termini perquè les ONGs s’hi postulin acaba el 2 de febrer d’aquest 2020. La subvenció, que anirà a càrrec del pressupost municipal vigent, està adreçada a projectes que es desenvolupin entre l‘1 de gener i el 31 de desembre del 2020.

Per poder optar a la subvenció cal que el sol·licitant estigui constituit legalment com a entitat sense ànim de lucre amb seu a la ciutat. Cal també que la ONG tingui entre els seus objectius la realització d’activitats de cooperació al desenvolupament que “fomentin la pau, la justícia, la igualtat, la lluita contra les desigualtats i l’erradicació de la pobresa”, segons s’expressa a l’anunci oficial del consistori.

Per sol·licitar la subvenció, cal fer-ho a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sabadell.

12 professionals del Taulí, als campaments de refugiats del Sàhara en una acció solidària

Comentaris
To Top