GASTRODIARI

IX Fira de l’oli d’Ullastrell

Al Vallès Occidental, el poble d’Ullastrell destaca, des de fa dècades, pels seus olis de qualitat, especialment els elaborats amb la varietat autòctona de l’oliva becaruda, que s’ha recuperat. El diumenge 26 serà una bona ocasió per comprovar-ho a la novena edició de la Fira de l’Oli d’Ullastrell, organitzada per l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell i l’Ajuntament. Hi haurà una trentena de parades de productes relacionats amb l’oli d’oliva, entre ells una gran quantitat de productors d’oli d’Ullastrell.

Al matí, es podran realitzar visites guiades al Molí de l’Oli del Celler d’Ullastrell, participar al Concurs de Llançament de pinyol d’oliva de la mà de l’associació Els Festucs o gaudir d’una Escudellada dels Geganters.

L’oliva becaruda és allargada, com el bec d’un ocell/CEDIDA

Carns i queviures de proximitat i elaboració diària

Comentaris
To Top