Ciutat

Noves pistes de petanca per als veïns de la Plana del Pintor

Les pistes de petanca de la Plana del Pintor / GOOGLE MAPS

El barri de La Plana del Pintor comptarà amb noves pistes de petanca, que es construiran just al costat del local de l’Associació de Veïns ubicat al carrer Caucas. L’operació comportarà l’enderroc de les pistes ja existents situades en un altre espai al costat de l’edifici de l’associació veïnal.

El projecte preveu desmuntar i enderrocar les pistes de petanca existents en el pati est de l’associació, mantenint la instal·lació d’enllumenat exterior, i construir unes noves pistes en el pati nord. Prèviament s’enderrocarà el tancament actual de la parcel·la en el costat oest –que no coincideix amb el límit real– i es reconstruirà en la nova ubicació coincident amb el límit de la propietat.

L’enllumenat exterior existent en el pati est es manté, doncs no és incompatible amb els nous usos de l’espai. Així mateix, es farà una nova instal·lació d’enllumenat exterior per a les noves pistes del pati nord.

En total, s’actuarà en una superfície de 627 m2. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Sotecen Vial SL per un import de 25.591,5 euros i tenen un termini d’execució d’un mes.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top