Ciutat

Localitzada la noia de 22 anys desapareguda

Laia Peiró, una veïna de 22 anys dels Merinals que havia desaparegut, ha estat localitzada sana. La noia havia marxat sense comunicar-ho al seu entorn. Amics i la seva parella sentimental havien fet una crida a través de les xarxes socials demanant la col·laboració ciutadana.

La noia va ser vista per últim cop amb uns pantalons negres de xandall i un abric de plomes de plomes de color negre amb punts blancs / CEDIDA

Es tracta d’una veïna dels Merinals que havia estat vista per última vegada a les 21h de dilluns, quan va sortir de casa seva, amb uns pantalons negres de xandall i un abric de plomes de color negre amb punts blancs.

L’entorn més proper assegurava que tenia el telèfon mòbil apagat i no s’havia presentat al seu lloc de treball ni s’havia encarregat de tenir cura dels seus gossos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top