Publicitat
Ciutat

Localitzada la noia de 22 anys desapareguda

Laia Peiró, una veïna de 22 anys dels Merinals que havia desaparegut, ha estat localitzada sana. La noia havia marxat sense comunicar-ho al seu entorn. Amics i la seva parella sentimental havien fet una crida a través de les xarxes socials demanant la col·laboració ciutadana.

La noia va ser vista per últim cop amb uns pantalons negres de xandall i un abric de plomes de plomes de color negre amb punts blancs / CEDIDA

Es tracta d'una veïna dels Merinals que havia estat vista per última vegada a les 21h de dilluns, quan va sortir de casa seva, amb uns pantalons negres de xandall i un abric de plomes de color negre amb punts blancs.

Publicitat

L'entorn més proper assegurava que tenia el telèfon mòbil apagat i no s'havia presentat al seu lloc de treball ni s'havia encarregat de tenir cura dels seus gossos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top