Publicitat
Esports

Arnau Barón és el nou entrenador del Sabadell femení

El nou tècnic juntament amb el coordinador Toni Cáceres/ Cedida (CES)

Després de la destitució d'Issam El Azzouzi i la presència interina de Toni Cáceres a la banqueta en l'últim partit davant l'AEM Lleida, el Centre d'Esports Sabadell ha fet oficial la contractació d'Arnau Barón com a nou tècnic de l'equip femení. Es tracta d'un entrenador jove (31 anys), però amb una gran experiència en el món del futbol formatiu -en especial el femení- i el món de la docència.

Publicitat

Nascut a Terrassa, en el seu currículum esportiu figuren clubs com l'UFB Jàbac Terrassa, l'Escola Tecnos o l'Escola Futbol Manu Lanzarote. També ha treballat a l'Acadèmia de l'FC Barcelona a Nova York en diferents equips i la Women Football Academy, en què va exercir de director de metodologia. Ara tindrà un autèntic repte a la banqueta arlequinada: evitar el descens de categoria. La situació és delicada, però encara hi és a temps. Això sí, caldrà una ràpida reacció les pròximes jornades. El seu debut serà al difícil camp del Palautordera, un dels equips importants del grup.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top