Publicitat
Esports

Hidalgo: "Sabíem que era un dia difícil per les baixes"

El tècnic arlequinat en un moment del partit / Lluís Franco

Per primera vegada d'ençà que és entrenador del Centre d'Esports, Antonio Hidalgo ha encaixat dues derrotes consecutives. El tècnic no ha volgut buscar excuses, però les baixes i el rigorós penal han marcat les seves reflexions després del partit.

Baixes: "Sabíem que era un dia difícil pels problemes que hem tingut durant la setmana. Jugadors importants no han pogut participar i no tenim els efectius que ens agradaria, però són situacions que es donen en una temporada. També és una bona notícia el debut d'altres jugadors com Xiker i Beitia i la titularitat d'altres com Jurgi i Heber".

El penal: "Jo estava lluny, però Grego entra amb força i toca clarament primer la pilota. Per a mi no és penal però l'àrbitre ha considerat que sí i no hi podem fer res".

El partit: "Crec que era d'empat a zero. L'equip ha estat molt seriós, només ens ha faltat atacar millors els espais, però ells s'han quedat al darrere i han especulat. A la primera part l'hem controlat totalment i hem gaudit d'una gran ocasió per avançar-nos. A la segona hem començat bé, però La Nucía, amb els canvis, ha arribat una mica més sense generar res, fins al penal".

Publicitat

/ LLUÍS FRANCO

Grego: "No ha estat penal"

El central s'ha mostrat contundent: "No ha estat penal. Entro fort, però m'emporto clarament la pilota. L'equip ha fet una bona feina en un camp molt difícil. Estem passant un moment difícil per les baixes, però toca treballar més per superar-ho".

Pedro Capó: "Hem de superar les absències"

També s'ha referit a l'acció clau: "Marxem amb la sensació que ens han tret una cosa que havíem guanyat. Ara el més important és superar les absències i continuar treballant en la mateixa linia de tota la temporada".

El Sabadell cau a l’Olímpic Camilo Cano, però segueix líder (1-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top