Esports

L'allau de baixes per lesió i sanció és el principal enemic del Sabadell

/ LLUÍS FRANCO

El Sabadell sembla haver entrat en la fase més crítica de la temporada, afectat per una autèntica allau de baixes entre lesions i sancions que s'ha traduït en una situació fins ara desconeguda: rebre dues derrotes consecutives (Hèrcules a casa i La Nucía). Diumenge passat van caure dues peces claus de l'engranatge com Adri Cuevas i Josu Ozkoidi. El migcampista de Jerez de la Frontera ni tan sols va viatjar a terres alacantines tot i figurar en la convocatòria oficial del club de 19 homes. Una estratègia que ja s'ha utilitzat més d'una vegada. Pocs minuts abans de començar el partit es confirmava l'abast de la seva lesió: una ruptura muscular del soli de la cama esquerra. En canvi, el lateral basc sí que va viatjar tot i estar lesionat. De fet, la seva missió a La Nucía era veure una groga i així fer net de targetes preveient que no hi seria contra l'Orihuela. Ho va aconseguir amb una protesta a l'àrbitre des de la banda. Però el diagnòstic de la seva lesió -ruptura muscular al recte anterior del quàdriceps de la cama esquerra- fa pensar que estarà més d'un partit fora de combat.

Un doble contratemps molt important per a Antonio Hidalgo que se suma a les baixes per lesió d'Aleix Coch i Fernando Pajarero. La línia defensiva és la més afectada perquè diumenge que ve també serà baixa Grego Sierra després de veure la groga en l'acció del polèmic penal a La Nucía i complir el segon cicle de sanció. Tampoc hi serà contra l'Orihuela el capità Ángel Martínez pel mateix motiu. En contrapartida, el tècnic arlequinat recupera Néstor i potser Lanzarote si no recau de les molèsties que l'han deixat fora les tres últimes jornades. Tot plegat va provocar que davant La Nucía es produís el debut dels dos últims fitxatges del mercat d'hivern, Xiker Ozerinjauregui i Carlos Beitia, mentre Jurgi Oteo i Heber Pena es van estrenar com a titulars. L'equip es va veure afectat per 7 baixes sense comptar els lesionats de llarga durada i sense fitxa.

Publicitat

Una situació preocupant quan s'acosta un trama decisiu del campionat. Tot i això des del vestidor es vol donar un missatge positiu i també es demana el suport del públic en aquest moment delicat. "Ara és quan hem de demostrar que som una família", va dir Antonio Hidalgo després de la derrota a La Nucía. La prova de foc per mantenir el lideratge i tornar a la dinàmica positiva serà diumenge que ve (17 h) davant un Orihuela que no llença la tovallola i vindrà amb la moral carregada després de superar l'Hèrcules en el derbi provincial a Los Arcos.

El Sabadell cau a l’Olímpic Camilo Cano, però segueix líder (1-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top