Publicitat
Esports

El Sabadell cau a l'Olímpic Camilo Cano, però segueix líder (1-0)

Un penal a 4 minuts del final condemna al Sabadell a La Nucía

Jurgi, rodejat de rivals. El conjunt arlequinat no ha creat ocasions / Lluís Franco

Segona derrota consecutiva. Després d'acabar amb la ratxa d'imbatibilitat a la Creu Alta, el Sabadell ha perdut dues vegades seguides per primera vegada en aquesta lliga. Un penal considerat rigorós pels arlequinats i transformat per Agüero quan només faltaven 4 minuts ha condemnat a un conjunt d'Antonio Hidalgo amb molts canvis a l'onze i que no ha gaudit de cap ocasió clara. Tot i aquest '0 de 6', manté el lideratge.

Fins a 4 novetats ha presentat l'onze d'Antonio Hidalgo. La baixa més sensible ha estat la d'Adri Cuevas. De fet, s'ha amagat durant tota la setmana. Fins i tot figurava a la llista de 19 jugadors facilitada pel club, però finalment no va viatjar a terres alacantines. El mateix diumenge, una hora i quart abans de començar el duel, s'ha comunicat que el de Jerez de la Frontera patia una ruptura muscular del soli i podria estar fora de combat unes 4 setmanes. Tampoc Josu ha estat de la partida, en aquest cas sembla que per precaució i evitar riscos. De fet, ha vist la cinquena groga a la banda i complirà sanció contra l'Orihuela. Això ha dibuixat un Sabadell gairebé nou, amb el debut dels últims fitxatges d'hivern, Xiker i Carlos Beitia, mentre Jurgi i Heber Pena s'estrenaven com a titular. En el cas del gallec en lloc del sancionat Néstor.

Malgrat les variacions, el Sabadell s'ha mantingut fidel al seu estil i a la primera meitat, sota la direcció de Xavi Boniquet, ha controlat el partit. Ha tingut més la pilota i també ha arribat més a l'àrea rival, però sense generar ocasions clares. La Nucía tampoc ha posat a prova a un Mackay que s'ha convertit en un espectador de luxe els primers 45 minuts. L'opció arlequinada més perillosa ha estat un intent de rematada de Xiquer que no ha pogut connectar de cap una centrada de Jurgi en el minut 36. Ambdós equips han fet valdre la seva solidesa defensiva i la sensació ha estat de respecte mutu.

Segona part molt similar

No ha variat gaire el guió a la represa. El partit ha continuat sent un pols molt igualat i amb alternatives, però sense oportunitats. Heber Pena ha protagonitzat una bona internada i la seva centrada ha estat avortada per un defensa in extremis. Ha respòs La Nucia amb un cop de cap de Titi desviat. El mig camp arlequinat ha perdut força mentre el conjunt alacantí guanyava terreny. Antonio Hidalgo ha mogut fitxa amb un doble canvi: Edgar ha entrat per Boris i Aarón Rey per Jurgi. També ha ingressat Aitor Pascual per debutat Carlos Beitia en el tercer canvi. No ha millorat el Sabadell. Al contrari, s'ha perdut en un mar d'imprecisions que ha permès el domini local. Tot i això, el partit semblava condemnat al 0-0 fins que ha arribat la jugada clau: una acció defensiva contundent de Grego, que ha tocat pilota i rival ha estat sancionada amb penal. Agüero no ha fallat des del punt fatídic i ha sentenciat. El Camilo Cano ha estat inaccessible i el Sabadell perd dos partits seguits aquesta lliga per primera vegada. Tot i això, manté el lideratge amb un punt d'avantatge sobre el Castelló, ara segon classificat.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

La Nucía: Óscar Fornés; Óscar Prats, Neftalí, Pedraza, Hermosa, Forte (Juanjo, m. 69), Javi Cabezas, Miñano, Titi (Cristian Perales, m. 65), Fran Moreno i Morgado (Agüero, m. 58).

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Xiker, Grego, Jurgi (Aarón Rey, m. 70), Ángel Martínez, Ó. Rubio, C. Beitia (Aitor Pascual, m. 72), Boris (Edgr, m. 65), Xavi Boniquet i Heber Pena.

Àrbitre: Francisco J. Fernández Cintas, Comitè andalús. Grogues: Hermosa; Grego, Ángel Martínez, Grego, Josu (l'ha vist a la banda i és la cinquena provocada).

Gol: 1-0, min. 86: Agüero de penal.

Incidències: Uns 500 espectadors a l'Olímpic Camilo Cano, amb presència d'una dotzena de seguidors sabadellencs.

Hidalgo: “Sabíem que era un dia difícil per les baixes”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top