Ciutat

Acamparan a la plaça del Doctor Robert durant aquest cap de setmana

La plaça del Doctor Robert, on es farà l'acampada / GOOGLE MAPS

El Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) organitza aquest cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16 de febrer, una acampada a la plaça del Doctor Robert, darrere l’Ajuntament. L’acte vol ser una protesta en favor dels drets i les llibertats sota la consigna Llibertat i Amnistia, Prou Repressió i Autodeterminació, el camí és la lluita social!. “A Sabadell, com a tot arreu, s’ha frenat la lluita i creiem que ha de continuar”, explica la Mar, una de les joves portaveus del moviment.

El MES el formen assemblees d’estudiants dels instituts de Sabadell, set ara mateix, que procuren donar veu i organitzar el moviment estudiantil a la ciutat. Aquests dies, en algunes d’aquestes escoles com l’institut Ferran Casablancas o l’institut Vallès han aparegut pancartes fent una crida a l’acampada. La protesta ja compta amb múltiples suports, com el de l’Obrera, CDR Sabadell, i Mares i Àvies per la República, entre altres.

Programa

La convocatòria per començar l’acampada és el 15 de febrer a les 10.30 h als jutjats de Sabadell, d’on els estudiants baixaran en una manifestació cap a Doctor Robert, on a les 12.30 h es preveu començar a muntar el campament. A les 14 h dinaran i de 15 a 16 h hi haurà assemblea. Seguidament, han organitzat un taller artístic i una xocolatada, i a les 18.30 h un debat sobre feminisme i activitats infantils. A les 21 h sopar i a les 22h una activitat per expressar-se.

El diumenge, les activitats començaran a les 9 h, amb l’esmorzar. A les 10 h hi haurà un debat sobre ecologisme, a les 11 h taller artístic i activitats infantils, i a les 12 h una xerrada sobre lluites locals. A la tarda, com dissabte, es farà una assemblea, a les 15 h, i a les 18 h una concentració i acte de cloenda de l’acampada.

Comentaris
To Top