Publicitat
Oci i cultura

El musical ‘On Broadway’ puja al Teatre del Sol

El Teatre del Sol acull aquests dies els darrers assajos / CEDIDA

El teatre del Sol estrena aquest dissabte l’obra On Broadway a la Sala Gran. Cia. Joves Produccions Musicals presenta un recull dels millors musicals que s’han fet al llarg de la història. Sota la direcció d’Òscar Muñoz, On Broadway és una oportunitat per a conèixer de primera mà què és i què ha significat en sí mateix pel món de les arts escèniques.

“Benvingudes i benvinguts a On Broadway, el programa de televisió del moment, on cada setmana convidem una companyia de Broadway al plató perquè ens presenti les seves millors peces”, es diu a l’inici de la funció. “Avui ens acompanya el Teatre Saint Michelle, un teatre que compleix cent anys aquesta temporada. Voleu decidir quina peça musical ha estat la millor per passar a la gran final? Us perdreu el programa de la temporada? Us hi esperem!”.

Les representacions són del 15 de febrer fins al 8 de març. Els dissabtes hi ha doble sessió, a les 18.30h i 21.45h. Els diumenges la funció és única, a les 18.30h. Per a més informació, consulteu teatredelsol.org.

Publicitat
Comentaris
To Top