Ciutat

La nova executiva socialista del Vallès Occidental Sud integra quatre sabadellencs

El diputat sabadellenc Paco Aranda al Congrés socialista de Polinyà / CEDIDA

José Luís Jimeno serà l’encarregat de pilotar el rumb de la secció socialista del Vallès Occidental Sud fins al 2023. Així s’ha anunciat al Congrés comarcal celebrat aquest dissabte a Polinyà. L’executiva inclourà quatre sabadellencs: Jesús Rodríguez, Eli Pineda, Olga Nuñez i Paco Aranda.

“Treballarem amb ma estesa per dialogar i estendre ponts per millorar la qualitat de vida dels i les vallesanes”, ha expressat el nou primer secretari de la nova executiva. Jimeno, a més, ha afegit: “Hem de portar el socialisme a tots els racons de la comarca i hem de ser forts per servir a la gent. Els socialistes representem la llibertat, la fraternitat i la igualtat, com va dir Ernest Lluch”.

També hi ha estat present a vici-primera secretaria dels socialistes i diputada al Parlament de Catalunya, Eva Granados, qui ha ressaltat que el Vallès Occidental Sud és la zona on el partit ha rebut major suport de la ciutadania. Granados s’ha pronunciat sobre la inversió a la comarca: “els governs independentistes no atenen les comarques industrials”. I ha afegit: “Es manté el miratge d’un pressupost que no dona cap solució a les emergències socials del país ni de la comarca”.

L’agenda social, l’horitzó comarcal del 2023 i l’agenda econòmica han estat alguns dels temes que s’han debatut i votat al Congrés. També s’ha fet balanç de la recuperació d’algunes alcaldies, com la de Sabadell, Cerdanyola i Barberà, i el reforç d’altres, com la Castellar, Badia o Polinyà, que va ser el municipi on el PSC va obtenir el seu màxim de vots.

Comentaris
To Top