Ciutat

Una dona embarassada, ferida en descarrilar el Trenet del Parc Catalunya

Una dona de 39 anys embarassada va resultar ferida diumenge quan el Trenet del Parc Catalunya en què viatjava va descarrilar. Els fets van passar a les 13.44 h, quan es va produir per una suposada sobrecàrrega al vagó.

Arran d’aquest fet, la sotragada va desplaçar totes les persones que hi viatjaven, i la dona
va requerir assistència mèdica. Finalment, una ambulància del SEM va traslladar-la a l’hospital Mútua Terrassa per a cura de les seves ferides, de pronòstic lleu, i per a la seva posterior observació.

A conseqüència d’aquest fet, el servei del Trenet es va suspendre fins a la seva reparació i determinació i inspecció de les causes que van originar-lo. Van intervenir-hi dues unitats de la Policia Municipal, una unitat dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.

Comentaris
To Top