Ciutat

Uns mil euros recaptats a una caminada solidària per la investigació de la diabetis tipus 1

Més de 130 persones van participar diumenge a la primera edició de la caminada solidària que organitza la fundació DiabetesCERO destinada a la investigació de la diabetis tipus 1. Els participants van fer un recorregut de cinc quilòmetres pel bosc de Can Deu, amb sortida des del Parc del Nord fins la masia de Can Deu, fins tornar al punt de partida, on s’havien organitzat activitats infantils i Zumba.

En total, s’han recaudat uns mil euros, un import que anirà destinat a la investigació biomèdica per aconseguir una cura de la malaltia. Els organitzadors consideren que ha estat un “èxit total“. “L’objectiu és únicament la cura dels nostres fills”, apunten des de DiabetesCERO a Sabadell. Des de l’entitat han posat en relleu que “Sabadell es va bolcar” en aquest acte, on van participar-hi tota mena d’entitats. Així, han aprofitat per agrair la col·laboració de tots els participants. “Tot suma”, han destacat.

Uns participants durant la marxa / D.S.

Comentaris
To Top