Ciutat

El districte 6è organitza el seu propi Carnaval aquest divendres

Una imatge de la rua de l'any passat pels carrers de la ciutat / LLUÍS FRANCO

El districte 6è de la ciutat tindrà el seu propi Carnaval aquest divendres 21 de febrer. Onze entitats del barri, entre associacions de veïns i grups socials, han decidit celebrar el seu propi Carnaval paral·lelament al que es farà diumenge pels carrers de Sabadell.

Segons els organitzadors, la celebració del Carnaval neix de la necessitat històrica d’algunes entitats i col·lectius del districte de coordinar un Carnestoltes popular que representi els valors, la cultura i la creativitat de les persones que viuen en aquests barris. La rua tindrà com a lema conjunt el medi ambient i començarà a les 17 h fins a les 20 h, des de la porta de l’institut Ribot i Serra fins a la plaça de Picasso.

La comissió organitzadora està formada per l’Associació de Veïns d’Espronceda, Campoamor, Les Termes, l’alumnat del cicle superior d’Animació Sociocultural de l’institut Ribot i Serra, Ludo Margarida Bedos, Espai Jove La Creu de Barberà, Secunde Asaja, Punt Òmnia Espronceda, La Taca, Sentinells d’Arkemis i CASC_Cat.

Comentaris
To Top