Ciutat

La cursa ‘Sabadell corre pels nens’ espera superar els 5.600 participants

Foto de família de presentació de la cursa / VICTÒRIA ROVIRA

La cursa ‘Sabadell corre pels nens’, que se celebrarà el pròxim 24 de maig, aspira a superar els 5.600 participants de l’any passat. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu ajudar a finançar projectes inclosos en el servei de pediatria de l’Hospital Parc Taulí, arriba enguany a la cinquena edició. Fins ara s’ha recaptat més de 120.000 euros que, entre altres coses, han servit per finançar investigacions com les malalties minoritàries. Enguany, els diners aniran destinats a les cures pal·liatives infantils.

La cursa tindrà el mateix recorregut de 4,2 quilòmetres que en anteriors edicions. Els participants faran una aportació de 5 euros els nens i de 10 els adults, i també hi ha un tiquet de quilòmetre zero per als qui vulguin aportar una altra quantitat. Posteriorment, es farà la festa de germanor als jardins del Taulí, amb música, activitats infantils, tallers i barbacoa.

El president de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, ha assegurat durant la presentació de la cursa que aspiren a seguir treballant en xarxa. Aquest hospital ja és centre de referència en malalties minoritàries i ara ja treballa braç a braç pel que fa a cures pal·liatives amb tres hospitals catalans més, amb voluntat d’arribar a tot el territori català. La doctora Teresa Gili, metgessa de la Unitat Crònica Complex i Atenció Pal·liativa pediàtrica, ha afirmat que l’objectiu és donar el mateix servei assistencial a tothom.

Comentaris
To Top