Esports

Hidalgo: "És un bon punt en un camp molt difícil"

Els dos tècnics durant el partit / Lluís Franco

Tot i el mal cos que sempre deixa encaixar un gol a l'afegit, Antonio Hidalgo va voler donar valor el punt aconseguit al Municipal d'Olot. "Penso que ha estat un gran partit, de tu a tu, amb una magnífica proposta per part d'ambdós equips. Això és d'agrair. Als primers 15 minuts ells han estat millor i hem patit algun desajust amb superioritat per banda. Ho hem solucionat i penso que en general, hem estat superiors i hem interpretat el que sabíem faria l'Olot".

Ha lamentat, això sí, que no es pogués aguantar el 0-1. "A la segona part hem tingut més ocasions per tancar el partit, però no ha arribat el segon gol i poo passar el que finalment ha passat. Ha estat una situació confusa, són situacions del futbol i les hem d'acceptar".

De totes maneres, Hidalgo ha volgut insistir en el gran treball dels seus homes i ha posat l'exemple de Néstor, Aarón Rey i Edgar. "Jo estic molt content del partit que hem fet. És un bon punt en un camp molt difícil de la categoria on equips de la zona alta han patit moltíssim. Ens queda la sensació que podíem sentenciar i no ha estat així, però estic satisfet".

"UNA LLÀSTIMA"

Publicitat

Néstor, el golejador: "Ha estat una llàstima l'empat al final, però hem d'estar contents amb el punt i donar les gràcies a l'afició. El meu gol em dóna forces per seguir amb la ratxa, però el més important és guanyar la pròxima jornada".

Grego: "Ho hem donat tot sobre la gesta i és una pena el gol encaixat. Penso que el Sabadell ha fet un gran partit i hem de valorar el que fa cada setmana aquest equip.

Aarón Rey: "Ha estat un partit trepidant i només ens queda el regust amarg del gol encaixat al final, però l'equip ha fet un gran treball. Ara hem de pensar en el Llagostera i sortir a guanyar".

Al Sabadell se li escapen dos punts d’or en l’últim sospir en un gran partit (1-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top